Cum sa-ti transformi balconul intr-o adevarata oaza de relaxare.

0
1178

Ceea ce numim ‘acasa’ trebuie sa fie un loc primitor, calduros, care sa te faca sa simti bine, dupa o zi obositoare de lucru. Uneori insa, uitam ca putem sa decoram apartamentul intr-un mod unic, pentru ca suntem preocupati de grijile zilnice.

Balconul tău poate fi o adevărată oază de relaxare, un loc în care să-ți bei dimineața cafeaua înconjurată de plante și flori, în care să citești în timpul tău liber sau în care să stai de vorbă cu prietenii sau familia.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

iuy

Cum vara începe să se instaleze treptat, este de înțeles că fiecare dintre noi visează să se bucure de razele calde ale soarelui. Iar balconul este locul ideal în care poți face asta.
po
Prin urmare, dacă vrei să-l folosești la adevăratul său potențial, renunță la toate lucrurile pe care le păstrezi, de cele mai multe ori inutil, și transformă balconul dintr-un spațiu pentru depozitare într-un loc în care să te relaxezi alături de cei dragi.
Vei ramane surprinsa cand vei vedea cum balconul tau, pe care-l credeai mic, urat si imposibil de transformat, va deveni interesant, atragator si, probabil, un loc pentru care vei fi invidiata de prietenii care isi vor bea cafeaua cu tine aici.
po

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here