(FOTO/VIDEO) Victor Slav este noul prezentator de la WOWbiz, Kanal D! El va face echipa cu Andreea Mantea

0
522
Asteptarea si misterul au luat sfarsit! Telespectatorii Kanal D au facut cunostinta cu noul prezentator de la WOWBiz!

Alaturi de Andreea Mantea, Victor Slav va va prezenta in fiecare seara, de luni pana joi, cele mai tari subiecte ale momentului!

“Am emotii incredibile, dar ma bucur enorm ca ma aflu aici. Ma bucur enorm sa te vad si pe tine, Andreea. Este o seara speciala, una din cele mai specoale pentru mine si sper ca si petru dumneavoastra. Intai de toate vreau sa il salut pe Madalin Ionescu! Cred ca mai usor este sa joci in “Misiune Imposibila” decat sa prezinti dupa el. Tin sa spun fara ascunzisuri  ca motivul pentru care sunt aici este Bianca. Prea ma intreaba de ce ce vin tarziu acasa si acum am un alibi. Serios vorbind, vreau sa fiu partas la cercanele dumneavoastra pentru ca nu aveti cum sa nu urmariti ce va urma”, au fost primele lui declaratii.

 Mama si iubita prezentatorului TV sunt emotionate si ii sunt alaturi. “O sa se descurce sunt sigura. Nu i-am dat niciun sfat. Ii doresc la mai mare. Sa n-aiba emotii pentru ca stiu ca o sa se descurce foarte bine”, a declarat mama lui Victor Slav.

“I-am spus ca e foarte frumos. Sofia n-o sa te vada, dar o sa te vada in reluare. Nu ne-am culcat inca, am vrut sa te vedem. Esti cel mai bun. N-am programat nicio petrecere, dar astept propuneri”, a spus Bianca, din locuinta lor.

Primul invitat pe care l-a avut pe canapeaua emisiunii a fost nimeni altcineva decat…Bianca Dragusanu! Iubita noului prezentator WOWBiz si-a facut aparitia in platou, in semn de solidaritate!

Editia completa a emisiunii, o puteti vedea aici:

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here