Celebra Caroline din „Baywatch”, transformare ULUITOARE! Cum arata la 49 de ani!

0
893

Celebra Caroline din „Baywatch”, transformare ULUITOARE!

„Baywatch” a facut furori la nivel mondial. Frumusetile din celebrul serial adunau in fata televizoarelor un numar impresionant de oameni, deveniti telespectatori fideli. Pe langa Pamela Anderson, o alta femeie superba, roscata, cu ochii verzi, ii atragea pe barbati ca un magnet.

 Yasmine Bleeth din baywatch la 49 de ani

E vorba despre Yasmine Bleeth cea care a interpretat rolul lui Caroline Holden. Acum, in varsta de 49 de ani, Yasmine nici nu mai aminteste de frumusetea care a facut furori alta data. In perioada anilor 1996 – 2001 actrita a intrat in topul celor mai sexy 100 de femei din lume, top facut de revista FHM. La un moment dat, Yasmine a avut chiar propria linie de lenjerie intima.

 Yasmine Bleeth din baywatch la 49 de ani

Recent, paparazzii au surprins-o la bratul sotului sau, Paul Cerrito. Imbracata cu un trucou gri, lung, mulat pe burta imensa si o bluza in dungi pe deasupra, vedeta din „Baywatch” pare a fi disparut complet. Cu multe kilograme in plus si neingrijita, nemachiata, cu parul prins neglijent, Yasmine a luat pe toata lumea prin surprindere cu transformarea nefericita.

 Yasmine Bleeth din baywatch la 49 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here