Detalii în cazul celor două incendii puternice din capitală

0
128

Incendiul produs la centrul comercial din strada Ismail, colț cu bulevardul Dimitrie Cantemir din capitală, a fost lichidat. În total, a fost afectată o suprafața de peste 500 de metri pătrați a căptușelii de la acoperiș și a pereților laterali.

Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a declarat pentru IPN că deocamdată nu se cunoaște de la ce a pornit incendiul, însă toate circumstanțele urmează a fi stabilite de către specialiști.

Cât ține de incendiul produs la Institutul de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei, deși acesta fost localizat, către ora 17.00, lichidarea nu a fost dată încă. Flăcările au cuprins o suprafață de peste o mie de metri pătrați din acoperișul instituției. Aflați la fața locului, pompierii efectuează lucrări de spălare și de demontare La fel, toate circumstanțele, cauza și prejudiciul urmează a fi stabilite ulterior.

În ambele incendii, care s-au produs la diferență de aproximativă oră, toate persoanele aflate în interior au fost evacuate, iar nimeni nu a avut de suferit. La Institutul de Zoologie a fost antrenată întreaga garnizoană de autospeciale și pompieri a municipiului Chișinău.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here