Portal de știri
Nisporeni Societate

Alintă-ți persoana iubită: Comandă un buchet din flori sau o compoziție personalizată de baloane

Un buchet poate spune mai mult decât o mie de cuvinte și poate transmite emoții, pe care nu le putem verbaliza. Iar pentru că uneori nu putem fi acolo unde ne dorim, alături de cei dragi, ar fi extraordinar să poți trimite un buchet sau un aranjament special, flori de lux sau poate un cadou deosebit. Un serviciu de livrare a florilor este exact ce v-ar trebui.

Serviciul de livrare flori este disponibil pentru comenzile dumneavoastră de flori oricând doriți, 24 din 24, 7 zile pe săptămână. Toate aranjamentele florale și buchetele sunt realizate manual și sunt folosite doar cele mai proaspete flori.

Comandați flori pentru ziua mamei, atunci când vreți să-i transmiteți bunicii că vă este dor de ea sau de ziua îndrăgostiților. Este simplu să comandați livrare flori chiar și când sunteți pe fugă sau ați uitat de eveniment. Accesați site-ul, alegeți buchetul și completați datele destinatarului, iar de restul ne ocupăm noi.

Iar pentru o sărbătoare plină de viață, un buchet special poate fi acompaniat de o compoziție de baloane cu heliu pe potrivă. Surprindeți persoanele dragi cu o compoziție extraordinară. Comandați o livrare baloane cu heliu, deoarece cu toții cunoaștem ce sentimente de fericire de copil acestea trezesc.

Vă invităm să oferiți un gest de atenție deosebit ființelor importante din viața dumneavoastră, cu buchete și compoziții personalizate, livrate la timp în Chișinău și pe tot teritoriul țării.

Comandă acum la:   +373 790 21 043

Related posts

Vasile Bolea: Amenzile în stare de urgență nu au fost instituite pentru a se aduna bani la buget

Albasat

Примар с диагнозом COVID-19 скончался

Albasat

COVID-19 Nisporeni: 14 cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore în raion

Albasat

Leave a Comment