AU FĂCUT TOTALURILE ANULUI 2016

0
8973

La Nisporeni a avut loc ședinţa de totalizare a activităţii Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat pentru anul 2016. Primarii, secretarii consiliilor locale, șefii serviciilor publice desconcentrate au audiat informații privind conlucrarea Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat cu autoritățile administrației publice locale prin prisma controlului de legalitate. Totodată, specialistii  Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat au atras atenția și asupra unor rezerve existente, în special privind prezentarea actelor administrative spre control cu termen depășit, ce denotă o disfuncţionalitate şi necesită intensificarea eforturilor comune pentru redresare.

Ion Bouros, Șeful adjunct al Oficiului Teritorial Ungheni, a prezentat o analiză a activității din ultima perioadă supusă raportării și a scos în evidență principalele probleme pe diverse domenii de activitate ale APL.

Primarii prezenti la sedinta au vorbit despre colaborarea cu Oficiul Teritorial Ungheni.
Şedinţa a decurs în mod constructiv şi eficient. Primarii şi secretarii consiliilor locale au primit răspunsuri la cele mai frecvente probleme în domeniul emiterii actelor administrative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.