CEL MAI TANAR PRIMAR A ADUS INVESTITII DE PESTE 15 MILIOANE DE EURO #ALBASAT##NISPORENI#

0
9834

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

La Nisporeni, oamenii au ales in fruntea orasului un tânăr.  Grigore Robu, este unul  dintre  cei  mai tineri primari din Moldova si  in doi ani a schimbat multe în oras.

 Cel mai tânăr primar din raionul Nisporeni, Grigore Robu, a reuşit să schimbe la faţă orasul pe care il conduce. În Nisporeni s-au făcut lucrări importante şi urmează altele de şi mai mare anvergură.

 Dar cine crede că,  și tânăr fiind, este foarte ușor să te acomodezi cu funcția de administrator al unui  orășel, se înșală. Tânărul edil ne-a spus că săptămâni în șir a venit la opt în primărie și a plecat de aici la ora opt sau noua seara.

Primarul  mai sustine ca se va baza in continuare pe fonduri europene, pe care nu e foarte ușor să le accesezi. Cu multa insistenta edilul   crede ca va avea proiecte concrete. A primit pana acum peste 15 milioane de euro, bani nerambursabili, si spune ca se va axa  incontinuare mai intai pe utilitati, nu pe investitii inutile comunitatii.

Angajatii de la primarie spun ca este placut sa lucrezi cu un primar tanar.

Grigore Robu a reuşit să ajungă primar de Nisporeni la doar 27 de ani. Este cel mai tânăr primar din raionul Nisporeni. Îşi considera tinereţea un atu şi are planuri mari pentru orasul Nisporeni.

 Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, în țară au fost aleși peste 50 de primari cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, iar mai mult de 100 au între 50 și 78 de ani. Vârstele primarilor  variaza în întreaga țară. Totuși, cel mai bâtrân primar  are 69 de ani si este din  satul Alexandru Ioan-Cuza din Cahul.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.