(FOTO) Mihai Tudose – noul prim-ministru al Romaniei

0
1756

Mihai Tudose, desemnat prim-ministru de președintele Klaus Iohannis 72Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD-ALDE pentru funcția de prim-ministru al României. Iohannis a declarat că actuala criză trebuie terminată foarte repede şi că îl desemnează pe Mihai Tudose ca viitor premier.

Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al României - fișă biografică 72

„PSD şi ALDE susţin că au în continuare o majoritate în Parlament. Aceste două formaţiuni politice s-au prezentat împreună la consultări şi au înaintat o propunere, în persoana domnului Tudose”, a spus Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă, la Cotroceni.

Mihai Tudose, desemnat prim-ministru de președintele Klaus Iohannis 72

„Pe de altă parte, criza prin care trecem dăunează grav României, economiei româneşti, imaginii României în lume şi opinia mea este că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem cât se poate de repede un Guvern care să încerce să rezolve problemele apărute din cauza acestei crize pornite din interiorul PSD”, a spus preşedintele.

Mihai Tudose, desemnat prim-ministru de președintele Klaus Iohannis 72

„Îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru care va avea discuţii în zilele următoare şi se va prezenta cu o echipă guvernamentală. Solicit partidelor parlamentare să se apuce imediat de elaborarea unei agende care permite finalizarea procedurilor parlamentare în cursul acestei săptămâni”, a precizat Klaus Iohannis.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.