Elon Musk s-a despărțit de Amber Heard

0
832

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, este din nou ghinionistă în amor după ce a fost părăsită de miliardarul Elon Musk, relatează Daily Mail.

Imagine similară
Căsnicia lui Amber cu starul din “Pirații din Caraibe” se terminase printr-un scandal, atunci când aceasta l-a acuzat pe actor că a bătut-o, notează Agerpres.
Imagini pentru Elon Musk  Amber HeardHeard, în vârstă de 31 de ani, este “devastată” după ce magnatul Elon Musk a pus capăt relației pe care o aveau de un an.

O sursă din anturajul actriței a confirmat pentru Daily Mail că miliardarul este cel care a luat decizia de a încheia povestea de dragoste.

Potrivit aceleiași surse, relația dintre cei doi s-a sfârșit în urmă cu o săptămână, după ce lui Elon i-ar fi ajuns la urechi niște lucruri legate de comportamentul lui Amber care nu i-au fost pe plac.

“Amber poate fi foarte manipulatoare și egoistă. Elon a revenit în LA, în timp ce ea își linge rănile în Australia”, a indicat sursa.

http://www.technokrata.hu/uploads/2016/01/Elon-Musk.jpg

Musk, în vârstă de 46 de ani, cu o avere estimată la 12 miliarde de lire sterline, a devenit bogat în calitate de co-fondator al serviciului online PayPal.

Creator al mașinii electrice Tesla și al companiei spațiale private SpaceX, Elon a fost văzut împreună cu Amber în Australia, în luna aprilie, unde actrița se afla pentru filmările la “Aquaman”, o producție cu un cost estimat la 100 de milioane de lire sterline.

http://okmagazine.com/wp-content/uploads/2016/07/amber-heard-dating-elon-musk-johnny-depp-divorce-HERO.jpg

Povestea lor de dragoste a început după ce Musk a divorțat de actrița britanică Talulah Riley pentru a doua oară, anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.