Celebra Caroline din „Baywatch”, transformare ULUITOARE! Cum arata la 49 de ani!

0
1234

Celebra Caroline din „Baywatch”, transformare ULUITOARE!

„Baywatch” a facut furori la nivel mondial. Frumusetile din celebrul serial adunau in fata televizoarelor un numar impresionant de oameni, deveniti telespectatori fideli. Pe langa Pamela Anderson, o alta femeie superba, roscata, cu ochii verzi, ii atragea pe barbati ca un magnet.

 Yasmine Bleeth din baywatch la 49 de ani

E vorba despre Yasmine Bleeth cea care a interpretat rolul lui Caroline Holden. Acum, in varsta de 49 de ani, Yasmine nici nu mai aminteste de frumusetea care a facut furori alta data. In perioada anilor 1996 – 2001 actrita a intrat in topul celor mai sexy 100 de femei din lume, top facut de revista FHM. La un moment dat, Yasmine a avut chiar propria linie de lenjerie intima.

 Yasmine Bleeth din baywatch la 49 de ani

Recent, paparazzii au surprins-o la bratul sotului sau, Paul Cerrito. Imbracata cu un trucou gri, lung, mulat pe burta imensa si o bluza in dungi pe deasupra, vedeta din „Baywatch” pare a fi disparut complet. Cu multe kilograme in plus si neingrijita, nemachiata, cu parul prins neglijent, Yasmine a luat pe toata lumea prin surprindere cu transformarea nefericita.

 Yasmine Bleeth din baywatch la 49 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.