Doi romi scandalagii au fost bătuți crunt de trei moldoveni! Au ajuns, cu răni serioase, la spital

0
463

Doi tineri de etnie romă din Satu Mare, România, unul în vârstă de 22 de ani şi altul de 34, puşi pe scandal, au şicanat trei bărbaţi din Republica Moldova, crezând că se vor distra pe seama lor.

Doi romi scandalagii au fost bătuți crunt de trei moldoveni! În loc să se distreze pe seama basarabenilor au ajuns, cu răni serioase la spital!

Lucrurile nu au stat cum şi-au închipuit scandalagiii şi au ajuns să ceară ajutorul autorităţilor, după ce au iscat încăierarea, scrie jurnalul.ro.

Un echipaj de poliţie a fost solicitat să intervină într-un scandal monstru în Parul Eroilor Revoluţiei din Satu Mare, scrie presa locală.

Cei doi bărbaţi de etnie romă i-au provocat pe cei trei moldoveni, cerându-le insistent alcool şi ţigări, după ce aceştia au refuzat să le răspundă. Nu şi-au imaginat însă că moldovenii le-ar putea veni de hac.

Scandalul, verbal la început, s-a sfârşit cu o încăierare pe cinste, din care romii au ieşit şifonaţi şi au ajuns să ceară ajutorul poliţiei şi al cadrelor medicale.

După răfuiala cu moldovenii, cei doi romi au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe cu răni destul de serioase, iar ceilalţi, la secția de poliție pentru declarații.

jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.