Medicii au rămas fără grai în timpul autopsiei Denisei: „Oamenii au spus că nu au văzut în viața lor un trup mai degradat”

0
2667

Boala Denisei Răducu a debutat rapid și a avansat în ritm galopant, transformând o tânără de 27 de ani într-o adevărată umbră. Într-o intervenție televizată, jurnalista Mara Bănică a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul șocante. Cunoscuta realizatoare tv a mărturisit că a avut o discuție cu cei care i-au autopsiat trupul neînsuflețit al artistei, iar în timpul operației au avut câteva momente de uluire.

http://spynews.ro/uploads/modules/news/0/2017/6/3/135491/denisa-raducu-e-grav-bolnava3.jpg

Potrivit informațiilor furnizate de Mara, Denisa nu mai avea nicio șansă de supraviețuire, indiferen de locul în care ar fi fost tratată: „Oamenii ăia au rămas fără grai. Dimineaţă au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a fost consemnat pe hârtie la ora 4.00. Îmi spunea legistul că în viaţa lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a fost declarația impresionantă a Marei Bănică.

http://a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.