(VIDEO/FOTO) CARAVANA DE CRĂCIUN A AJUNS LA NISPORENI

0
986

Caravana de Crăciun, desfășurată de poliție, a ajuns în oraşul Nisporeni. Peste 450 de copii din Nisporeni au primit daruri de la Moş Crăciun. Pe lângă daruri, copiii au fost învățați cum să procedeze în situaţii de risc şi au avut parte de un program artistic.

NICANOR CIOCHINĂ, ŞEF INSPECTORATUL DE POLIŢIE NISPORENI:”Pe parcursul sărbătorilor de iarnă să fiţi precauţi, să respectaţi regulile de circulaţie, pe care ştiu bine că le cunoaşteţi, în special maturii. Părinţii să nu lăsaţi nici pe o clipă copiii fără supraveghere, să nu lăsaţi în casă aparatele electrice, să nu-i lăsaţi în preajma iazurilor şi a fântânilor. Suntem siguri că vacanţa o să treacă numai cu bucurii, jocuri şi distracţii fără incidente. Vă transmit mesajul de felicitare din partea prim-ministrului Republicii Moldova Pavel Filip, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă doresc sănătate, succese mari în activitate şi cum am spus copilăria să vă fie plină de bucurii.”

 Caravana de Crăciun organizată Guvern s-a desfăşurat în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest timp, poliţiştii au vizitat mai multe localităţi din diferite raioane, unde au vorbit cu cei mici şi le-au împărţit daruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.