Un incendiu a răpit viața unei bătrâne din Ungheni

0
303

O femeie de 83 de ani din localitatea Cetireni, raionul Ungheni, a decedat într-un incendiu produs în locuința sa marți dimineața, 16 ianuarie. Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat că deocamdată nu se cunoaște de la ce a pornit incendiul. Corpul neînsuflețit al bătrânei a fost găsit carbonizat.

Apelul la serviciul 901 a fost recepționat aproape de ora 04.00. Ajunși la fața locului, pompierii au constat că focul a cuprins în totalitate casa și o anexă a acesteia. În interior a fost depistat cadavrul proprietarei.

Un alt caz care a pus viața unei persoane în pericol a avut loc în localitatea Paustova, raionul Ocnița. O femeie de 35 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă defectă. Persoana a fost internată în spitalul raional pentru îngrijiri medicale.

Pompierii atenționează populația să respecte regulile anti-incendiare la utilizarea sobelor şi aparatelor electrice de încălzit. Oamenii sunt îndemnați să stingă focul pe noapte şi să verifice funcționalitatea sistemelor de încălzire.

De la începutul anului, în ţară s-au produs 71 de incendii în care şi-au pierdut viața opt persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.