Doi moldoveni, răniți grav într-un incendiu urmat de explozie într-o parcare din Vrancea

0
313

Doi bărbați din Republica Moldova au fost grav răniți, joi noaptea, într-un incendiu urmat de o explozie la cabina unui tir în care staționau, într-o parcare din județul Vrancea. Flăcările s-au extins la o hală aflată în apropiere.

Mai multe autospeciale ale pompierilor, dar şi ambulanța SMURD au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale celor doi bărbați. „Incendiul a izbucnit la un autotren în comuna Golești. Acesta se afla în parcarea unei societăți comerciale aproape de o hală de producție. În urma incendiului au rezultat două victime. Un bărbat de 36 de ani are arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 50% din suprafața corpului. A doua victimă, un bărbat de aproximativ 36 de ani, are arsuri gradul 1 şi 2 în proporție de circa 30% din suprafața corpului”, a declarat Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, citat de mediafax.ro.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o lampă de gătit cu flacără, iar focul s-a extins la hala aflată în apropiere. Cabina autotrenului a ars în întregime.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.