(VIDEO/FOTO) PENTRU MAMA! ZIUA DE 8 MARTIE MARCATĂ LA GRĂDINIȚA LICURICI

2
530

Mama, ființa care i-a vegheat din primele clipe de viață şi care continuă să le ofere sprijin necondiționat a fost omagiată de preșcolarii grădiniței „Licurici” din orașul Nisporeni. Nu doar cântecele au reușit să umezească ochii părintelui drag, ci şi micile atenții lucrate de mânuțele copiilor.

 

 Copiii au fost pregătiți pentru serbarea de Ziua Mamei de educatoarea Maria Popa.

 La eveniment a participat și directoarea Grădiniței Licurici, Raisa Ciochină, care le-a transmis tuturor mămicilor și bunicilor un călduros „La mulți ani!”

Momentul artistic a cuprins cântece și poezii dedicate mamelor și bunicuțelor, iar cei mici s-au bucurat de aprecierile tuturor celor prezenți.

Prin poezii, cântece și dansuri, copiii au dorit să le spună mamelor ca viața să le fie întotdeauna precum e primăvara, iar culorile roșu și alb ale mărțișorului, ce simbolizează speranța, să le înfrumusețeze pe tot parcursul vieții.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

2 COMENTARII

  1. Oana, iti multumesc mult. Nu am fost in situatia mamelor din acel spital, insa am fost o matusa neputincioasa care statea la usi in timp ce intr-un salon din Fundeni erau sora si baietelul ei. Nu iti multumesc in numele mamelor de la acel spital, stii tu mai bine decat oricine ce gest mare ai facut azi. Iti multumesc pentru cuvintele din acea scrisoare, sunt practic toate cuvintele pe care m-am chinuit sa i le adresez vreodata surorii mele si nu am reusit ? Esti un om tare bun si puternic ? Si La Multi Ani si tie! professional writing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.