Detalii în cazul celor două incendii puternice din capitală

0
246

Incendiul produs la centrul comercial din strada Ismail, colț cu bulevardul Dimitrie Cantemir din capitală, a fost lichidat. În total, a fost afectată o suprafața de peste 500 de metri pătrați a căptușelii de la acoperiș și a pereților laterali.

Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a declarat pentru IPN că deocamdată nu se cunoaște de la ce a pornit incendiul, însă toate circumstanțele urmează a fi stabilite de către specialiști.

Cât ține de incendiul produs la Institutul de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei, deși acesta fost localizat, către ora 17.00, lichidarea nu a fost dată încă. Flăcările au cuprins o suprafață de peste o mie de metri pătrați din acoperișul instituției. Aflați la fața locului, pompierii efectuează lucrări de spălare și de demontare La fel, toate circumstanțele, cauza și prejudiciul urmează a fi stabilite ulterior.

În ambele incendii, care s-au produs la diferență de aproximativă oră, toate persoanele aflate în interior au fost evacuate, iar nimeni nu a avut de suferit. La Institutul de Zoologie a fost antrenată întreaga garnizoană de autospeciale și pompieri a municipiului Chișinău.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.