(FOTO/VIDEO) TÂRG DE CARITATE PENTRU VASILICĂ GONCEAR

0
4107

Drama lui Vasilică Goncear, care a fost diagnosticat cu cancer, i-a sensibilizat şi pe elevii liceului „Mircea Eliade” care astăzi au organizat un târg de caritate în curtea instituției. Banii adunați vor ajunge pe contul familiei Goncear care are nevoie de 100 de mii de euro pentru tratamentul băiatului, internat acum la un spital din Turcia. Directorul liceului spune că acest târg a fost organizat la apelul mass-media.

“Acest târg a fost organizat la apelul din mass-media pentru colectarea surselor financiare pentru elevul Vasilică GONCEAR. Suma rămâne să o determinăm după terminarea târgului.” a mentionat Vasile Vacari, directorul Liceului Teoretic “Mircea Eliade”.

Sute de elevi s-au strâns pentru a-l ajuta. Zeci de părinți alături de copiii lor, elevi ai liceului Teoretic Mircea Eliade din or Nisporeni au organizat astăzi un târg de caritate pentru a-l ajuta pe Vasilică.

“Noi organizăm acest târg pentru un băieţel care are tumoare la cap, vrem să ajutăm acest copil.” a mentionat o eleva.

“Acest târg l-am organizat pentru Vasilică GONCEAR, să facem o binefacere împreună cu toată şcoala am contribuit la un târg de caritate.” sustine psihologul  Rodica Tipa

Cei care vor să fie alături de familia Goncear în această luptă o pot face prin intermediul platformei www.caritate.md, unde până în prezent au fost colectaţi peste 10 mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.