INCUBATORUL DE AFACERI NISPORENI – ŞCOALĂ PENTRU ANTREPRENORI

0
326

30 de antreprenori din raionul Nisporeni îşi dezvoltă afacerea proprie în cadrul Incubatorului de Afaceri din oraş. Agenţii economici beneficiază de spaţiu închiriat la un preţ minim, sprijin logistic, dar şi de instruirea necesară pentru a-şi dezvolta afacerea. Scopul Incubatorului de Afaceri din Nisporeni este de a oferi susținere antreprenorilor începători din regiune.

Afacerile sunt diverse de la ambalarea produselor cerealiere, producerea lumânărilor lucrate manual, până la sectorul de servicii IT, servicii imobiliare, cele din domeniul contabilității sau juridice. În prezent, acest incubator de afaceri oferă 90 de locuri de muncă.

Oamenii din Nisporeni susţin că deschiderea incubatorului îi determină pe moldoveni să rămână acasă şi să dezvolte afaceri.

Pe lângă sprijinul logistic necesar demarării activității, Incubatorul de Afaceri din Nisporeni oferă un cadru prielnic dezvoltării afacerilor prin facilitarea activităților de networking, a transferului de know-how și prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate. Firmelor incubate li se oferă suportul logistic și financiar în vederea participării la training-uri, seminare și conferințe. Totodată ei primesc asistență pentru realizarea strategiilor de afaceri, pentru scrierea proiectelor necesare atragerii de finanțare sau în alte domenii relevante. Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri din Moldova a fost creată de către ODIMM cu suportul Uniunii Europene în anul 2013.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.