(VIDEO/FOTO) ZIUA INDEPENDENŢEI, SĂRBĂTORITĂ LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE DIN NISPORENI

0
2012

Ziua Independenței a fost celebrată, la Inspectoratului de Poliție din Nisporeni. Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat al Republicii Moldova, polițiștii cântându-l în unison.

În mesajul de felicitare adresat tuturor angajaților, comisarul raionului Nisporeni, Nicanor Ciochina, şi-a exprimat recunoștința pentru cei care au stat la baza suveranității și independenței R. Moldova.

 NICANOR CIOCHINĂ, COMISARUL RAIONUL NISPORENI:”Pentru un stat independent cea mai mare sărbătoare este Ziua Independenţei, indiferent de stat Ziua Independenţei are o tradiţie şi o vechime diferită. Noi statul Republica Moldova am obţinut independenţa în 1991 şi am obţinut-o prin sacrificii”

 

 NICOLAE JOSAN, PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEI VETERANILOR MAI DIN NISPORENI:”Vreau să vă felicit cu această zi, am trecut prin clipe grele, toţi am trecut prin clipe grele, au fost timpuri diferite, s-au început diferite treceri de la miliţie la poliţie, au fost tare multe schimbări, vreau să vă spun că dacă o să comparăm puţin cu prezentul cum este la voi şi cum a fost la noi, vreau să spun că la voi este puţin mai bine, din toate punctele de vedere.”

Au fost acordate peste 25 de distincții şi diplome de onoare pentru polițiștii din Nisporeni.

 

 În prezent, în cadrul Inspectoratului de Poliției din Nisporeni activează peste 90 de angajaţi.

 

 

 

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.