Portal de știri
Societate

Bugetul proiectului UE4 Moldova va fi majorat

Bugetul proiectului UE4Moldova va fi majorat cu peste 138 de mii de euro. Proiectul este destinat consolidării capacității de a răspunde la situația de urgență COVID-19 în sănătate publică și a capacității instituționale pentru implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, transmite IPN.

Guvernul a aprobat miercuri proiectul de inițiere a negocierilor și de modificare a Acordului de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Comisia Europeană privind realizarea acestui proiect.

Contribuțiile financiare sunt acordate Republicii Moldova sub formă de grant de Organizația Mondială a Sănătății, Agenția Centrală de Management al Proiectului, Agenția pentru Dezvoltare a Lituaniei și Expertise France.

Acordul de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Comisia Europeană a fost semnat la 20 octombrie 2020, constituind, în acel moment, asistență nerambursabilă în valoare de nouă milioane de euro.

Related posts

Numărul de funcții din cadrul Procuraturii Generale va fi redus

Albasat

Reguli bizare de sărbători în Belgia. Doar un singur oaspete dintre invitații la masa de Crăciun va avea voie să folosească toaleta

Albasat

Sistemul de securitate necesită o reevaluare pentru a face fața amenințărilor, expert

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment