Societate

Candidatul Partidului Democrat a fost ales primar la Călinești

Candidatul Partidului Democrat, Pădure Svetlana, a fost ales primar, duminică, în urma repetării turului doi al alegerilor în satul Călinești, raionul Fălești. Svetlana Pădure a ieșit învingătoare, depășindu-și contracandidatul, pe Eduard Curtescu, de la Blocul electoral ACUM, Platforma DA și PAS, cu 21 de voturi, transmite IPN.
Comisia Electorală Centrală menționează într-un comunicat de presă că la alegeri au participat peste două mii de alegători, rata de participare fiind de 46,98%. Candidatul Partidului Democrat a acumulat 519 voturi, iar cel de la blocul electoral ACUM, Platforma DA și PAS – 498 de voturi. Informația poartă caracter preliminar până la prezentarea, de către organele electorale inferioare, a documentelor în original, precizează CEC.
Organizarea votării repetate pentru turul doi de scrutin în această localitate a fost decisă de Comisia Electorală Centrală ca urmare a infirmării alegerilor din 3 noiembrie 2019, pentru funcția de primar, de către Curtea de Apel Bălți și de Curtea Supremă de Justiție.

Related posts

Ed Sheeran are un impresionant imperiu imobiliar. Cât valorează casele celui mai bogat artist sub 30 de ani…

Albasat

54 новых случая COVID-19

Albasat

Scările, care duc spre cea mai tânără mănăstire din Nisporeni au fost iluminate. Vezi cum va fi continuat acest proiect

Albasat

Leave a Comment