ALBASAT
Societate

Cea mai bună protecție împotriva coronavirusului. Beneficiile sunt uluitoare

Cânepa organică ar putea fi cea mai bună metodă de protecție împotriva coronavirusului, conform unor studii realizate în Franța. Planta din care rezultă canabisul ar putea fi arma secretă împotriva COVID-19.

O companie de startup din departamentul Yonne, în centru Franței a realizat măși de protecție făcute din cânepă organică, pe care ulterior le-au și omulgat, relatează AFP.

Beneficiile cânepei organice împotriva coronavirusului 

Cânepa este un material ideal pentru realizarea măștilor de protecție, datorită faptului că nu necesită alte ingrediente în compoziție pentru filtrarea aerului: „Ţinând cont de proprietăţile sale, cânepa nu are nevoie de adăugarea altor produse, de lipici sau de alţi lianţi. Caracteristicile sale fac ca filtrarea şi respiraţia să fie posibilă fără adăugarea altor ingrediente”, a declarat Stephanie Gauvenet, directoarea fabricii Géochanvre din Lézinnes.

Masca din cânepă are o performanță de filtrare de 89% și costă doar 65 de cenți. Este o variantă din ce în ce mai populară, cu peste 1,4 milioane de bucăți deja vândute.

Related posts

Завтра отмечается Вербное воскресенье

Albasat

Curtea suspendă prevederile ce interzic alegerea membrilor partidelor neconstituționale

AlbasatTV, Nisporeni

Premieră medicală: Un glonț a fost scos după un an și jumătate din creierul unui tânăr

Albasat

Leave a Comment