Societate

Centrul de găzduire şi orientare a persoanelor fără domiciliu, plasat în carantină

Centrul de găzduire şi orientare a persoanelor fără domiciliu este plasat, de astăzi, în carantină. Anunţul a fost făcut de Tatiana Bucearschi, şefă a Direcţiei generale de asistenţă socială și sănătate, transmite IPN.

În cadrul şedinţei săptămânale a serviciilor Primăriei, Tatiana Bucearschi a declarat că, noaptea trecută, o femeie aflată în izolator a prezentat semne de boală. Ulterior, acesta a fost transferată la centrul de triere COVID-19, unde s-a confirmat că este infectată cu noul tip de coronavirus.

Drept urmare, Centrul de găzduire şi orientare a persoanelor fără domiciliu este plasat în carantină, iar lucrătorii medicali şi persoanele cu care femeia diagnosticată cu COVID-19 a intrat în contact urmează să fie testate.

În incinta centrului se realizează măsuri de dezinfectare şi igienizare a încăperii în care s-a aflata persoana infectată. În cadrul Centrului sunt momentan 56 de beneficiari.

Related posts

Cum se transmite Covid-19 la toaletă. Urme de coronavirus au fost descoperite în baia unui apartament nelocuit din China

Albasat

Testarea vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford, întreruptă. Un participant s-a îmbolnăvit

Albasat

Un bărbat și o femeie confirmați cu COVID-19 au murit

Albasat

Leave a Comment