Portal de știri
Nisporeni Societate

Consiliul raional Nisporeni se întrunește în ședință ordinară în data de 2 iunie

Consiliul raional Nisporeni se întrunește în ședință ordinară în data de 2 iunie. Ședința va începe la ora 10:00, în incinta Consiliului raional Nisporeni, sala mare de ședințe.

Potrivit unei dispoziții, semnată de președintele raionului Vasile Mărcuță, pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc un șir de subiecte cu privire la bugetul raional, activitatea IMSP Spitalul Raional Nisporeni, redenumirea unei instituții de învățământ din raion, organizarea odihnei copiilor în sezonul estival, dar și alte subiecte de importanță.

Conform documentului, consilierii urmează să analizeze modificarea unei decizii din 23 decembrie 2021 cu privire la aprobarea bugetului raional Nisporeni în lectura a doua pentru anul 2022, cu modificările ulterioare.

Totodată, se va analiza activitatea IMSP Spitalul Raional Nisporeni pentru perioada 2021, modificarea componenței Consiliului de Administrare al instituției medicale, dar și rezultatele evaluării tematice efectuate la Spitalul Raional.

De asemenea, pe ordinea de zi se regăsește aprobarea rapoartelor financiare ale instituțiilor medico-sanitare publice și ÎM Centrul stomatologic raional Nisporeni, dar și modificarea Consiliului de Administrare al Centrului.

Un alt subiect ce va fi dezbătut de consilieri este redenumirea IP Gimnaziul Ciutești în IP Gimnaziul „Tudor Țărnă” din satul Ciutești, raionul Nisporeni.

Pe ordinea de zi se regăsește și alocarea unor resurse financiare și acordarea unor ajutoare materiale.

Related posts

Zborurile charter anunțate de Renato Usatîi nu vor mai avea loc

Albasat

Ограничения движения для крупнотоннажных машин

Albasat

CJI lansează la 4 mai Zilele Libertății Presei

Albasat

Leave a Comment