Societate

COVID-19 a provocat până acum peste 82 de mii decese în toată lumea

COVID-19 a provocat până acum peste 82 de mii decese în toată lumea. Doar pe parcursul zilei de ieri, 7 aprilie, au fost raportate 7380 de decese, dintre care aproape două mii în Statele Unite ale Americii. Italia rămâne pe primul loc în lume după numărul de pierderi de vieți omenești: până acum au fost raportate peste 17 mii de decese provocate de COVID-19, ieri fiind înregistrate 604 decese, transmite IPN.

În cele peste două sute de țări afectate de noul tip de coronavirus, au fost confirmate în total peste 1,4 milioane de cazuri de îmbolnăvire. Cele mai multe cazuri confirmate de COVID-19 sunt în statele Unite ale Americii, peste 400 de mii, iar numărul deceselor asociate cu noul tip de coronavirus în SUA a crescut până la aproape 13 mii.

Pe parcursul zilei de ieri, în Spania au fost raportate 704 decese provocate de COVID-19. Acesta este a doua țară după numărul deceselor înregistrate. Noul tip de coronavirus a provocat în această țară peste14 mii de decese. În Franța au murit peste 10 mii de oameni, iar în Germania sunt 2016 decese.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 1056 cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, iar numărul deceselor asociate cu COVID-19 a ajuns la 24.

Related posts

Cete de urători au mers pe la casele gospodarilor din Nisporeni, dorindu-le un an bogat și prosper

Albasat

Cursul valutar oficial la 06.05.2020

Albasat

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Albasat

Leave a Comment