Portal de știri
Nisporeni Societate

Curs privind dezvoltarea infrastructurii turistice rurale, desfășurat la Nisporeni

În scopul bunei dezvoltări a afacerilor turistice rurale de succes în raionul Nisporeni, Consiliul raional în colaborare cu ANTREC – Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Republica Moldova – desfășoară, în perioada 7-11 noiembrie, un curs de inițiere propus să impulsioneze benefic cetățenii activi.

Luni, 7 noiembrie, a avut loc prima zi a cursului privind îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii turistice rurale. Prezent în cadrul cursului, președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță, s-a pronunțat pozitiv asupra efectelor benefice ale cursului pentru agenții economici și pentru raionul Nisporeni.

Cursul este structurat pe 3 zile de teorie și 2 zile de vizite de studiu în teritoriu. Obiectivul cursului este de a consolida parteneriate de succes în domeniul turismului rural, ecologic și cultural, axat pe crearea și impulsionarea potențialul turistic deosebit al regiunii.

Cursul se desfășoară în incinta Centrului de Cultură și Tineret „Luceafărul”, iar cei interesați sunt bineveniți să contacteze Secția Cultură și Turism pentru detalii – 026423711.

Related posts

Alte 527 cazuri de infectare cu COVID-19 în Moldova. Bilanțul a ajuns la 43 734

Albasat

Parlamentul a luat pauză până joi

Albasat

Igor Dodon anunță o inițiativă legislativă care îi vizează pe judecători și procurori

Albasat

Leave a Comment