Portal de știri
Societate

Dosar penal pentru neglijenţă în serviciu după incidentul soldat cu moartea unui copil

Procurorii au intentat dosar penal ca urmare a decesului copilului omorât de o bucată de copac care s-a rupt și a căzut peste el în parcul „Alunelul” din capitală. Urmărirea penală a fost pornită pe faptul „neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare de către  persoane publice a obligaţiilor de serviciu ca rezultat al unei atitudini neglijente sau neconștiincioase față de ele, care a cauzat decesul unei persoane”, transmite IPN.

Cazul s-a produs sâmbătă, 14 mai. Fetița de 2 ani accidentată a fost dusă la reanimare, dar nu a supraviețuit. „Urmărirea penală este în plină desfășurare, în prezent fiind efectuate mai multe acțiuni de urmărire penală, respectiv la apariția unor informații relevante pentru opinia publică, Procuratura va reveni cu actualizări pe acest caz”, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat azi că ancheta municipalității pe acest caz va dura trei zile, până miercuri, iar până atunci directorul Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi, Serghei Carp, va fi suspendat din funcție.

Related posts

Parlamentul European a votat reducerea emisiilor de carbon cu 60%, până în 2030

Albasat

Распоряжение об организации уличной торговли будет отменено

Albasat

Cont bancar de circa 5 milioane de lei, sechestrat într-un caz de delapidare a averii străine

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment