Portal de știri
Nisporeni Societate

Incubatorul de Afaceri Nisporeni a semnat un acord de colaborare cu Liceul Teoretic „Boris Cazacu” din oraşul Nisporeni, privind dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul liceenilor

Incubatorul de Afaceri Nisporeni a semnat un acord de colaborare cu Liceul Teoretic „Boris Cazacu” din oraşul Nisporeni, privind dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul liceenilor. Deşi de mai mult timp instituţiile colaborează, fiind vizibile rezultate remarcabile, la data de 3 mai acordul de colaborare a fost semnat. Vitalie Lazăr, administratorul Incubatorului de Afaceri Nisporeni se arată mulţumit de mersul lucrărilor, sperând că acordul va duce la noi realizări comune:

Desigur că acest acord este o şansă de a dezvolta abilităţile antreprenoriale ale tinerilor liceeni, pentru că organizăm diferite evenimente, pentru a antrena spiritul de afacerist fiecăruia în parte, iar elevii au avut ocazia să creeze chiar câte un plan de afaceri aparte. Sigur nu ne vom opri aici,” a remarcat acesta.

În urma colaborării cu LT „Boris Cazacu, IAN a organizat o vizită de studiu pentru elevi în Estonia, fiind implicaţi în câteva proiecte estoniene. Acordul de colaborare este semnat pe un termen nedeterminat, urmând să fie semnate acorduri şi cu alte instituţii de învăţământ din oraş, după cum menţionează administratorul Incubatorului de Afaceri, lucru absolut necesar, atât timp cât sectorul privat are nevoie de instruire şi noi idei de afaceri aduse la bun sfârşit.

Related posts

69 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 10.10.2020

Albasat

Ion Ceban: Voi cere demisia celor ce își fac averi pe seama oamenilor

Albasat

Leave a Comment