ALBASAT
Societate

La Londra are loc primul turneu de calificare a boxerilor pentru Jocurile Olimpice

Boxerii Alexandru Paraschiv (63 kg) și Andrei Vreme (75 kg) continuă, la Londra, lupta în turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmite IPN.

Paraschiv l-a învins fără probleme pe slovacul Michal Takacs și în va întâlni marți pe francezul Sofiane Oumiha, vicecampion olimpic în 2016, campion mondial în 2017 și dublu vicecampion european. În cazul unei victorii, Alexandru va obține calificarea la Olimpiadă.

La rândul său, Vreme a trecut de Besart Pireva din Kosovo și se va duela astăzi cu rusul Gleb Bakshi, campion mondial în 2019.

Tot astăzi va intra în concurs Dumitru Galagoț (69 kg). El îl va întâlni pe azerul cu origini cubaneze Lorenzo Sotomayor, vicecampion olimpic în 2016 și campion european în 2015.

Dorin Bucșa (57 kg) și Andrei Chiriacov (81 kg) au fost eliminați din prima rundă. Bucșa a fost învins de albanezul Krenar Zeneli, iar Chiriacov i-a cedat belgianului Ziad El Mohor.

Singura reprezentantă a Moldovei la probele feminine, Iulia Coroli (51 kg), a fost declarată învinsă prin neprezentare în ring în meciul cu elvețianca Eliana Pileggi.

Related posts

Cursul valutar oficial la 26.01.2021

Albasat

Andrian Candu: Ştefan Gaţcan este însoţit şi supravegheat

Albasat

Cursul valutar oficial la 09.04.2020

Albasat

Leave a Comment