Societate

Milsami a urcat pe locul 2 în Divizia Națională

Milsami are șase victorii consecutive în Divizia Națională. Echipa antrenată de Serghei Dubrovin a urcat pe locul 2 după ce a învins-o pe teren propriu pe Dacia-Buiucani, cu 2-0, transmite IPN.

Dragan a transformat penalty-ul din minutul 69, iar Nazar a stabilit scorul final în ultimul minut.

„A fost un meci greu pentru că tinerii jucători de la Dacia s-au apărat exemplar. E mai ușor de jucat cu echipe care prestează un fotbal ofensiv”, a declarat antrenorul echipei Milsami, Serghei Dubrovin.

Milsami a egalat-o la puncte pe echipa Petrocub, care nu a reușit să câștige pe terenul lui Dinamo-Auto. Echipa din Hîncești a condus timp de 68 de minute la Ternovca. Țurcan a deschis scorul în minutul 2, dar Paireli a egalat în minutul 70. În minutul 90+6, Plătica putea aduce victoria pentru Petrocub, dar a ratat o lovitură de la 11 metri. Plătica a transformat mai întâi, dar arbitrul Piotr Stoianov a indicat repetarea loviturii.

Astăzi se dispută meciul Zimbru – Speranța, iar pentru joi este programată partida Codru – FC Florești. Meciul Sheriff – Sfîntul Gheorghe a fost amânat pentru că Sheriff are de jucat joi cu Dundalk în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Related posts

Rusia: Referendum de o săptămână pentru alegerea lui Vladimir Putin președinte pe viață

Albasat

Irlanda a decis suspendarea vaccinării cu AstraZeneca, fără să aibă vreun caz suspect

Albasat

Un grup de lucru va verifica materialele folosite la reparația drumurilor din Chișinău

Albasat

Leave a Comment