Fără categorie

Niciun dosar nu a fost depus deocamdată la concursul pentru funcția de procuror general

Niciun dosar nu a fost înregistrat deocamdată în concursul pentru funcția de procuror, lansat de către Consiliul Superior al Procurorilor pe 9 august. Solicitat de jurnaliști, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a declarat că nu-și va înainta candidatura, transmite IPN.

„Cunoașteți foarte bine prevederile legale, care nu-mi permit, ca membru al Consiliului”, a declarat Dumitru Robu după ședința Consiliului Superior al Procurorilor, joi, 29 august.

Subiectul concursului a fost discutat și la ședința CSP. Membrii Consiliului au decis să înainteze un demers către comisia specializată a Ministerului Sănătății pentru a face anumite clarificări cu privire la valabilitatea certificatului medical care trebuie să se regăsească în dosar. Angela Motuzoc, președinta CSP, a declarat pentru presă că ultima zi pentru depunerea dosarelor este 10 septembrie. În cazul în care nu va fi înregistrat niciun candidat, perioada de depunere a actelor va fi prelungită.

Funcția de procuror general a rămas vacantă după demisia lui Eduard Harunjen, la 11 iulie. Cu două zile mai devreme, Parlamentul a constatat neîntrunirea condițiilor de numire a acestuia în funcție.

Related posts

Al cincilea deputat părăsește Pro-Moldova

Albasat

Crește numărul de cazuri de Coronavirus în raionul Nisporeni. Află care sunt cele mai noi date prezentate de CSP Ungheni

Albasat

Sistem de iluminare modern la grădiniță din satul Zberoaia, raionul Nisporeni. Instituția a fost renovată cu cuportul guvernului României

Albasat

Peste 6000 de polițiști vor interveni la sesizări legate de infracțiuni în timpul votului

Albasat

25 систем для видеоконференций, подаренных USAID судебным инстанциям

Albasat

Alertă cu bombă la Primărie și Ambasada Ucrainei

Albasat

Ultima zi în care concurenții electorali pot face agitație electorală

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 30.10.2020

Albasat

Petru Macovei: Cele mai multe falsuri sunt pe rețelele sociale

Albasat

25 de echipamente de videoconferință, donate de USAID instanțelor judecătorești

Albasat

Leave a Comment