Nisporeni

Număr record de cazuri noi COVID-19 în Nisporeni. 17 îmbolnăviri în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în raionul Nisporeni au fost confirmate 17 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. În total, până la ziua de astăzi, în raion au fost înregistrate 395 de cazuri de COVID-19, comunică ALBASAT.

În Republica Moldova au fost procesate 2787 de teste, fiind confirmate 835 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. În total, până la ziua de astăzi, în ţară au fost înregistrate la 52 029 de cazuri de COVID-19.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), din numărul total de cazuri, 58 sunt lucrători medicali: medici – 26, asistenți medicali – 23, personal auxiliar – 9.

Starea de sănătate a persoanelor infectate arată în felul următor: 568 se află în stare gravă (dintre care 36 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1576 în stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Alte 362 de persoane au fost tratate și externate. În total, 38 579 de persoane au fost vindecate de COVID-19.

Totodată, MSMPS informează despre înregistrarea altor nouă decese provocate de COVID-19, numărul morților ajungând la 1310.

Related posts

Un focar de vegetaţie uscată a izbucnit în satul Ciuteşti, raionul Nisporeni. Ce pedeapsă riscă persoana care a dat foc

Albasat

Agricultură modernă cu sprijinul USAID. Un agricultor din Ialoveni, a reuşit să achiziționeze primul echipament de ambalare flow pack a fructelor și strugurilor pentru export. Agricultura are viitor

Albasat

Două cazuri noi de COVID-19, confirmate în raionul Nisporeni

Albasat