Portal de știri
Nisporeni Societate

Operațiunea „Autobuz”. Polițiștii din Nisporeni verifică condițiile în care sunt transportați călătorii

Polițiștii din Nisporeni continuă acțiunile în cadrul  operațiunii „Autobuz”. Mai exact,  este vorba despre verificarea condițiilor în care sunt transportați călătorii în transportul public.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Nisporeni, pe parcursul desfășurării operațiunii sunt verificați conducătorii vehiculelor antrenate în transportul public la următoarele compartimente: transportarea pasagerilor peste normă, identificarea vehiculelor care nu au fost supuse reviziei tehnice, conducerea unităților de transport în stare de ebrietate,  conducerea unităților de transport fără categoria respectivă, oprirea staționarea neregulamentară.

În contextul desfășurării operațiunii, oamenii legii îndeamnă șoferii să respecte Regulamentul circulației rutiere și anume: să efectueze îmbarcarea și debarcarea călătorilor numai în stațiile special amenajate, să mențină starea tehnică corespunzătoare a mijlocului de transport, să nu efectueze îmbarcarea călătorilor peste capacitatea maximă admisă.

Operațiunea se va desfășura până la 10 iunie curent, pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Related posts

Marin Robu, halterofil nisporenean: „Pentru fiecare sportiv Jocurile Olimpice înseamnă cea mai importantă competiție a lui”

Albasat

Sergiu Litvinenco: Nu există motive pentru consultarea fracțiunilor de către Igor Dodon

Albasat

Mesaj de felicitare al CR Nisporeni, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Albasat

Leave a Comment