ALBASAT
Societate

Patru explozii, auzite noaptea trecută la Râbnița

Autoritățile transnistrene anunță despre patru explozii produse noaptea trecută la Râbnița, în zona fostului aerodrom. La ora 21:40, primele două dispozitive explozive ar fi fost aruncate dintr-o dronă. O oră mai târziu, explozia s-a repetat.

Potrivit ministerului de interne de facto de la Tiraspol, acesta este al doilea atentat în apropierea satului Vărăncău. Primul atac a fost înregistrat pe 5 mai, la ora 22:20, când două dispozitive explozive ar fi fost aruncate de pe o dronă. În ambele cazuri nu s-au înregistrat victime.

Pe 25 aprilie seara, la sediul ministerului de securitate de la Tiraspol s-au produs mai multe explozii în urma unor tiruri din lansatoare de grenade. Alte două explozii au avut loc în dimineața zilei de 26 aprilie pe teritoriul telecentrului radio Mayak din raionul Grigoriopol. În consecință, două antene care retransmiteau radio din Federația Rusă s-au defectat. Nimeni nu a fost rănit. Administrația regiunii a instituit cod roșu de alertă de securitate.

Related posts

Îngrijorare din cauza noii tulpini Covid-19 din sud-estul Angliei. Ce se știe până acum despre noua variantă a virusului

Albasat

Игорь Додон предлагает оппозиции зарегистрировать предложение о вотуме недоверия

Albasat

Avertizare cod galben de condiții complicate ale vremii

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment