ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

„La mulți ani, Nisporeni!”: Un mesaj de speranță și dezvoltare de la Președintele raionului, Vasile Mărcuță

Zilele Orașului Nisporeni reprezintă un prilej de sărbătoare și de reflecție asupra progreselor realizate și a obiectivelor viitoare. Cu ocazia acestui eveniment, Președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță, a ținut să adreseze un mesaj de felicitare locuitorilor și să încurajeze unitatea și mobilizarea comunității în vederea transformării orașului într-un spațiu modern și european.

În discursul său, Vasile Mărcuță a subliniat importanța implicării tuturor locuitorilor în dezvoltarea orașului și în promovarea valorilor europene. „Haidem să ne mobilizăm să facem cu toții din orașul nostru, un oraș european,” a spus Președintele raionului Nisporeni.

Acest îndemn la unitate și colaborare vine în contextul în care orașul Nisporeni a cunoscut progrese semnificative în ultimul an, cum a menționat și Primarul Grigore Robu. Proiecte precum extinderea canalizării și renovarea obiectivelor culturale, precum Casa Națională, demonstrează angajamentul autorităților locale în a face din Nisporeni un oraș prosper și atractiv.

Președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță, a încheiat discursul său cu un mesaj de sărbătoare și urări de bine pentru locuitorii orașului: „La mulți ani, Nisporeni!” Acest mesaj subliniază sentimentul de mândrie și apartenență la comunitatea locală, care este esențial pentru a susține dezvoltarea și transformarea orașului.

În concluzie, Zilele Orașului Nisporeni reprezintă un moment de bucurie și o oportunitate pentru comunitatea locală să se reunească și să lucreze împreună în direcția unui viitor european. Mesajul Președintelui raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță, ne amintește că implicarea și colaborarea locuitorilor sunt esențiale pentru a face din orașul Nisporeni un spațiu modern, european și demn de mândria comunității.

Related posts

Agricultorii tot mai interesați să producă zmeur ca urmare a creșterii consumului de acest tip de bacifere

Albasat

„Apă-Canal Chișinău” repune în funcțiune cișmelele din parcurile capitalei

Albasat

La strânsul frunzelor sunt implicați zilnic circa 400 de muncitori și 40 de tractoare

Albasat

Leave a Comment