Societate

Reținuți pentru șantaj și distrugerea bunurilor unui proprietar de restaurant din Cahul

Șase persoane au ajuns pe mâna poliției, fiind suspectate că au recurs la o serie de șantaje, distrugeri și deteriorări ale bunurilor unei familii care deține un magazin-restaurat în raionul Cahul. Suspecții au recurs la aceste acțiunii pentru a-i determina pe proprietari să le achite periodic o anumită sumă de bani, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției menționează că din gruparea criminală face parte și o persoană aflată în detenție în penitenciarul din Cahul. Activitatea grupării a fost documentată mai bine de un an. S-a stabilit că organizatorii grupării sunt șase persoane cu vârstele între 20 și 30 de ani. Aceștia au organizat comiterea mai multor acțiuni criminale, țintă fiind membrii familiei care deținea în proprietate și administra un magazin-restaurant.

Începând cu luna decembrie a anului 2017, până în prezent, suspecții acționau prin șantaj, incendierea imobilelor și tragerea din armă în geamurile magazinului și automobilelor proprietarilor.

Oamenii legii au descins la domiciliile a patru membri ai grupării criminale. Au fost depistate aparate de telefonie mobilă, lubrifiant pentru incendiere, droguri și ceasuri furate. Au fost reținute șase persoane, care anterior fusese cercetate pentru cazuri similare.

Related posts

Oфициальный курс валюты на дату 17.08.2020

Albasat

Cursul valutar oficial la 03.04.2021

Albasat

Igor Costrov nu va juca în finala Cupei Belarusiei

Albasat

Leave a Comment