Societate

Siegfried Mureşan: Vom ajuta în continuare românii din Republica Moldova

Europarlamentarul Siegfried Mureşan îşi exprimă speranța că autoritățile de la Chișinău nu vor fi un obstacol în dorința Bucureștiului de a ajuta românii din Republica Moldova. „Vom ajuta în continuare românii din Republica Moldova. Sperăm ca autoritățile de la Chișinău să nu fie un obstacol în dorința noastră de a ajuta românii basarabeni”, a scris Siegfried Mureșan într-un mesaj pe Facebook, transmite IPN.

Declarația europarlamentarului vine după comentariul premierul Republicii Moldova Ion Chicu la criticile aduse de Siegfried Mureşan. Mai devreme, eurodeputatul a spus că „Guvernul eșuează în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eșuat și în implementarea reformelor”. Iar premierul Ion Chicu a replicat, spunând că „atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor”. „Stau si mă uit eu la băiețașii ăștia români oploșiți prin structurile europene, care vin cu „patronajul” peste noi… Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de „adus mingi” buni…”, a comentat premierul.

Ministerul Afacerilor Externe de la București a calificat declarațiile premierului Republicii Moldova ca fiind „denigratoare la adresa României” și „complet inacceptabile”.

Related posts

(video/foto) Unitatea primire urgenţe din cadrul spitalului raional Nisporeni, modernizată

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 23.10.2020

Albasat

Trenul de pe ruta Bălți-Ocnița a luat foc

Albasat

Leave a Comment