ALBASAT
Actualitate

Tastatura ce seamănă cu maşina de scris

O nouă tastatură pentru computer inspirată de designul vechilor maşini de scris a apărut pe piaţă pentru a da un touch retro tehnologiei moderne.

Azio Industry Luxury Vintage Keyboard este o tastatură mecanică ca maşina de scris fabricată din aliaj de metal, cu bucăţi de piele naturală şi taste cu cheie în spate.

Arată şi se simte ca o maşină de scris veche dar are USB şi conexiune whireless prin Bluetooth.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Partea superioară este învelită în piele şi fragmentată pe alocuri cu un aliaj de zinc şi aluminiu.

Rezistă împotriva coroziunii însă cu timpul, pe această tastatură vor apărea urmele trecerii vremii, despre care fabricantul susţine că vor adăuga mai mult caracter device-ului. Asemenea maşinilor clasice de scris, tastele scot zgomot la atingere. Iluminarea cu LED asigură o tastatură „preaty cool” în întuneric.

Tastatura vine cu o paletă de trei culori: Onyx, Posh şi Artisan, iar preţul de retail porneşte de la 190 de dolari pentru versiunea cu fir şi 220 de dolari pentru cea care funcţionează cu conexiune Bluetooth.

Există layout-uri de Windows şi de Mac, precum şi fonturi pentru limbile engleză, portugheză, germană sau cele nordice.

Tastatura a fost lansată cu o campanie de strângere de fonduri pe Indiegogo care s-a bucurat de un mare succes. Azi a dorit iniţial să strângă 10 mii de dolari, însă la final, suma a fost de 120 de mii de dolari.

Purtătorul de cuvânt al companiei ce a lansat această tastatură a declarat: „Am vrut să încorporăm materiale naturale care nu înseamnă numai o calitate bună, ci aduc şi nostalgia produselor vintage care sunt personalizate în urma atingerilor fizice. Această tastatură nu este doar despre specificaţii tehnice ci despre o anumită tangibilitate ce se poate conecta şi simţi”.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Related posts

OFICIUL TERITORIAL UNGHENI A FĂCUT TOTALURILE ANULUI 2017

Orașul Nisporeni va găzdui „Turneul internațional de lupte libere”

AlbasatTV, Nisporeni

Misiunea OIM a donat Institutului Oncologic echipament medical complementar

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment