Разное

Trei cetățeni moldoveni au decedat într-un accident produs în Federația Rusă

Trei cetățeni ai Republicii Moldova, doi bărbați de 37 și 28 de ani și o femeie de 31 de ani, au decedat într-un accident rutier produs pe 28 ianuarie, ora 23.34, în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk, Federația Rusă. Un alt moldovean, de 34 de ani, a suferit traumatisme, fiind internat în spital, în urma impactului dintre două autoturisme, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgenţă (IGSU) informează, cu referire la Ministerul Situații Excepționale al Federației Ruse, că alte patru persoane, cetățeni străini, s-au ales cu traumatisme în urma accidentului, fiind internați în spital.

Ofițeri din cadrul IGSU vor pleca pe parcursul zilei de astăzi, 30 ianuarie, în Federația Rusă pentru a organiza toate procedurile de rigoare pentru a aduce acasă corpurile neînsuflețite ale cetățenilor moldoveni. Totodată, aceștia vor monitoriza starea conducătorului auto care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare.

Deocamdată nu se știe cine se face vinovat de producerea accidentului.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Leave a Comment