Portal de știri
Societate

Troleibuzul turistic și intrarea la ZOO, gratuite de 1 iunie

Copiii vor putea călători gratuit cu troleibuzul turistic din capitală pe 1 iunie. De asemenea, în această zi intrarea în Grădina zoologică va fi fără plată pentru copii. Despre aceasta anunță Primăria municipiului Chișinău care a pregătit un program de activități culturale, transmite IPN.

De Ziua Internațională a Copiilor, picii vor avea posibilitatea să participe în diverse activități creative: aplicații decorative; master-class-uri; confecționarea obiectelor; desen pe asfalt; program de muzică ușoară; dansuri populare și sportive; expoziții; pictură.

Toate activitățile vor fi organizate cu sprijinul elevilor și profesorilor din cadrul Școlilor de Artă ,,Valeriu Poleacov” și ,,Alexei Stârcea”, a reprezentanților Bibliotecii Municipale ,,B.P. Hasdeu”, Centrului de Cultură și Creație ,,Orion” și a preturilor de sector.

Evenimentele dedicate zilei copiilor vor culmina cu un eveniment cultural-artistic, cu genericul ,,Copilărie-dulce vis”, pe strada Pietonală „Eugen Doga”, intersecție cu bulevardul Grigore Vieru.

Programul integral al evenimentelor dedicate zilei de 1 iunie poate fi accesat pe pagina web a Primăriei capitalei.

Related posts

29 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre China și Republica Moldova

Albasat

Cursul valutar oficial la 07.05.2020

Albasat

Săptămâna viitoare va exista mai multă claritate privind majorarea pensiilor, premier

Albasat

Leave a Comment