Nisporeni

Un bărbat din raionul Nisporeni, condamnat la 10 ani de puşcărie pentru că şi-a omorât amicul de pahar

10  ani de pușcărie, aceasta este pedeapsa primită de un bărbat din raionul Nisporeni, acuzat că şi-a omorât amicul de pahar. Sentința a fost pronunțată, recent, de către magistrați.

Crima a avut loc la data de  30 martie curent la domiciliul învinuitului din satul Mileşti, unde venise în ospeţie un consătean în acea  seară.

Potrivit procurorilor, stăpânul locuinţei, în vârstă de 33 de ani a consumat băuturi alcoolice cu  musafirul său de 48 de ani. La un moment dat,  între aceștia s-a iscat un conflict.  Tânărul de 33 de ani a luat un cuțit de bucătărie și  şi-a înjunghiat oaspetele în regiunea inimii. Victima de 48 de ani a decedat pe loc până la venirea ambulanței. Poliția din Nisporeni a fost sesizată chiar de inculpat, care a comunicat că a înjunghiat cu un cuțit un consătean.

Ghenadie Andronache, procuror:  “La data de 30 martie 2020, în satul Mileşti, raionul Nisporeni,  două persoane, de gen masculin s-au întâlnit în curtea unei gospodării, au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, între aceste persoane s-a iscat o ceartă, în urma căreia persoana învinuită i-a aplicat o lovitură cu un cuţit de bucătărie în regiunea cutiei toracice, partea stângă a victimei, în rezultatul căreia, victima a decedat la faţa locului.” 

După investigațiile forțelor de ordine și probele prezentate, învinuitul și-a recunoscut vina pe deplin, iar pentru că a cooperat cu organele de drept, i-a fost redus din pedeapsă. Astfel, va petrece 10 ani în spatele gratiilor.

Ghenadie Andronache, procuror: “Atât la urmărirea penală, cât şi la faza judecării cauzei, persoana învinuită şi-a recunoscut vinovăţia integral. De către instanţa de judecată învinuitul a fost găsit vinovat de comiterea unei infracţiuni de omor şi condamnat la privaţiune de libertate pe un termen de 10 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis. “

Sentinţa este cu drept de atac.

 

 

Related posts

Mai puțini bărbați aleg profesia de pedagog

Albasat

Râul Prut a ieşit din albie. Păşuni şi câteva grădini din satul Grozeşti, inundate parţial

Albasat

Abuzurile şi agresivitatea, înrădăcinate în familiile din Nisporeni. Cum luptă poliţia cu violenţa în familie

Albasat

Leave a Comment