Portal de știri
Societate

Un copil de 3 ani, prins între dărâmăturile a două transformatoare

Un copil de trei ani a căzut între blocurile a două transformatoare și a rămas prins în dărâmăturile acestora. Intervenția salvatorilor a fost dificilă, însă contra cronometru. Ei au reușit să scoată băiatul nevătămat. Cazul a avut loc miercuri seara în sectorul Botanica al capitalei, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență precizează că băiatul ar fi căzut de pe acoperiș în spațiul dintre cele două blocuri cu înălțimea de peste cinci metri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat aproape de ora 20.00, iar la fața locului au intervenit trei echipe de salvatori.

Potrivit IGSU, misiunea salvatorilor a fost una dificilă întrucât lățimea spațiului în care a căzut micuțul era de doar 20 de centimetri. Alpiniștii Inspectoratului au coborât între cele două blocuri și au efectuat acțiuni de descarcerare. Salvatorii au avut nevoie de aproximativ o oră pentru a reuși să scoată copilul blocat. Pe parcursul operațiunii pompierii au comunicat permanent cu copilul pentru ca acesta să nu fie panicat.

După ce a fost salvat, copilul a fost preluat de către un echipaj medical ajuns la fața locului. După primele investigații efectuate de medici s-a stabilit că băiatul nu a avut de suferit, iar viața acestuia este în afara oricărui pericol. Acesta se află sub supravegherea părinților.

Circumstanțele cazului sunt investigate, iar salvatorii îndeamnă repetat părinții să-și supravegheze copiii.

Related posts

Начался пост святых Апостолов Петра и Павла

Albasat

Adrian Lebedinschi: Judecători din prima instanță, de la Curtea de Apel și CSJ ar putea cerceta furtul miliardului

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 07.05.2020

Albasat

Leave a Comment