Portal de știri
Nisporeni Societate

Vara e numai bună pentru a învăța engleza funny și distractiv!

Cursul de vară de limbă engleză pentru copii și adolescenți la Oratorica. Rezervează-ți un loc acum!

Vara este anotimpul mult așteptat de mulți, în special de cei mai mici, care se bucură că încep cele 3 luni de vacanță în care pot să-și petreacă timpul așa cum doresc. Totuși, ca părinte, probabil în fiecare vară ai încercat să planifici cumva timpul copilului tău, astfel ca programul acestuia să fie dozat proporțional atât pe partea de distracție, cât și pe cea de dezvoltare. Mai jos venim cu o sugestie pentru tine, care credem că ar reprezenta o vară productivă pentru copilul tău.

În această vară, Centrul de Limbi Europene Oratorica organizează cursuri de vară pentru copii și adolescenți cu totul speciale. În urma frecventării acestor cursuri, copilul tău, pe lângă faptul că va avea parte de lecții de engleză super-interactive, va avea ocazia să participe la diverse activități care îl vor stimula să-și dezvolte noi abilități de gândire, comunicare și logică. Printre aceste activități se numără:

  • Jocuri de societate
  • Public speaking
  • Ateliere digitale

            În acest mod, pe parcursul întregii veri copilul tău va avea ocazia să îmbine utilul cu plăcutul, iar la finalul verii atât el, cât și tu, veți putea simți pe propria piele că aceste 3 luni nu au trecut în zadar. Pentru a-ți înscrie copilul la un test gratuit sau la un curs din această vară, accesează www.oratorica.md sau scrie-le direct pe Facebook și Instagram. Învață engleza online sau offline cu Oratorica!

Related posts

Pavel Filip: Votul cetățenilor pentru noul președinte reprezintă un semnal

Albasat

BNM: Inflația medie în anul 2020 va fi de 5,1%

Albasat

Ţara europeană care îi lasă pe oameni „să facă ce e mai bine pentru ei”, deşi are 105 morţi

Albasat

Leave a Comment