Portal de știri
Nisporeni Societate

Ziua Tineretului, marcată la Nisporeni printr-un concurs de dans

Duminică, 6 noiembrie, în incinta Casei Naționale din Nisporeni s-a desfășurat concursul de dans „Pasul spre glorie”. Astfel, a fost marcată, în pași de dans, Ziua Tineretului. Amatori de tot ceea ce înseamnă arta frumosului – dans, muzică – și dornicii de emoții pozitive și energie au avut ocazia să urmărească și să susțină dansatori antrenați de clubul de dans sportiv “Gloria” și să se bucure de hiturile muzicale interpretate de talentatele “Steluțe”.

Programul a fost divers: de la disco și hip-hop, până la vals lent și cha-cha-cha, dar și alte stiluri. Concursul s-a desfășurat pe categorii de vârstă. Cu ajutorul micilor donații de la spectatori, câștigătorii locurilor de frunte a competiției „Pasul spre Glorie” își vor putea realiza visul de a participa la un concurs internațional de dans sportiv și modern.

Casa Națională Nisporeni a apreciat concursul drept un adevărat succes. „Am avut parte de emoții pozitive și o experiență nemaipomenită. Așadar, dorim să felicităm toți concurenții pentru prestația lor și le dorim multă baftă în continuare. Totodată, mulțumim mult juriului și publicului pentru prezență și aportul adus”, se arată într-un mesaj al Casei Naționale.

Ziua Națională a Tineretului este marcată în a doua duminică a lunii noiembrie în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 552/1996.

Related posts

Poșta Moldovei pune în circulație o carte poștală in memoriam Nicolae Dabija

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 13.07.2020

Albasat

Avertisment de la OMS! ”Nicio ţară nu poate pretinde că s-a încheiat pandemia”

Albasat

Leave a Comment