ALBASAT
Разное

5 ingrediente minune cu care îți vei curăța casa de microbi.

Din fericire există produse naturale care ne pot ajuta sa scăpăm de mizeria nedorită și le putem găsi chiar în propria bucătărie. Cu ajutorul acestor produse, puteți curăța aproape orice.
Aceste ingrediente nu trebuie să lipsească din casa nimănui, deoarece sunt extrem de eficiente și sănătoase. Prin faptul că sunt naturale, ele nu au afecte adverse și nu sunt toxice.

Iată care sunt acestea, conform sanatatea.ro:

1. Bicarbonatul de sodiu:

Utilizați bicarbonatul pentru a elimina mirosurile și pentru albire. O pastă de bicarbonat și apă poate ajuta la albirea chiuvetelor și căzilor de baie, iar o cutie de bicarbonat ținută în frigider, baie sau dulapuri ajută la absorbția mirosurilor. Cu ajutorul pastei de bicarbonat puteți curăța și cuptorul. Aplicați pasta de bicarbonat pe tot interiorul cuptorului și lăsați să acționeze timp de câteva ore, apoi ștergeți.

2. Ceara de albine:

Puteți uita de produsele uleioase pentru lustrul mobilei în favoarea atotnaturalei ceri de albine. Găsiți un crescător de albine local și mai și sprijiniți economia locală!

3. Ulei din arbore de ceai:

Toarnă într-un recipient cu pulverizator ulei de arbore de ceai, câteva picături. Adaugă apă peste. Folosește acest produs pentru igienizare și curățare. Dacă dorești să miroasă mai frumos, poți adăuga ulei esențial de geranium. Va facem minuni la acest capitol, iar tu, practic, vei economisi bani folosind acest amestec simplu.

4. Oțet:

Oțetul este o soluție universală de curățat. Amestecă apă cu oțet și spală podeaua cu acest amestec obținut. Testează-l mai întâi, pentru a te asigura că nu pătează. Este perfect și pentru ferestre, dar și pentru igienizare. Este o metodă sigură și eficientă de a curăța porțiunile de care ai nevoie.

5. Lămâia:

Sucul de lămâie este unul dintre cei mai mari agenți de curățare a organismului, ajutând la eliminarea grăsimii și detoxifierea sângelui. În mod similar, se dovedește a fi o soluție excelentă și pentru curățarea casei. Acesta este un dezinfectant, care funcționează peste tot în baie, mai ales la toaletă. Pune în cuptorul cu microunde o cană de apă care conține sucul de la o jumătate de lămâie. Încălzește-o 2 minute și aburul care este generat va înmuia grăsimea și alte reziduuri lipicioase. Apoi, pur și simplu ștergi interiorul cuptorului.

Leave a Comment