ALBASAT
Casa Diverse Galerie Foto Nisporeni

Decorațiuni, obiecte decorative și accesorii pentru casa ta. La magazinul „ZinArt Decor”din Nisporeni găsești cadoul perfect pentru orice ocazie

Orice cadou, pentru orice vârsă şi orice gust găseşti numai la „ZinArt Decor”.  Aici găseşti personal calificat şi foarte amabil, absolut orice fel de cadouri, dar şi decoraţiuni pentru casă şi evenimente. Printre cele mai importante servicii se numără:

  • Decoraţiuni pentru  nunţi şi cumătrii
  • Livrarea baloanelor (o gamă foarte largă de baloane)
  • Ambalarea diferitor cadouri ( o gamă foarte largă de ambalaje)
  • Elemente de decor pentru casă
  • Cadouri pentru zile de naştere şi oricare altă ocazie
  • Lucrări hand-made pentru sărbători

Tot aici poţi  comanda orice cadou inedit pe care ți-l  doreşti.

 „ Noi locuim într-un oraş mic şi ne bucurăm de fiecare dată când apare ceva nou. În special când este o noutate utilă, care aduce plus- valoare locuitorilor. Magazinul  „ZinArt Decor” este unul creativ şi inovativ pentru Nisporeni.  În primul rând, este mult mai simplu şi uşor, să faci comanda aici, la tine în oraş, dacă ai un eveniment. Există o varietate de decoruri pentru toate preferinţele şi gusturile. De asemenea, dacă nu ai idei ce cadou vrei să faci, cu o ocazie specială cuiva drag, ai posibilitatea de a alege, fiindcă în magazin găseşti o mulţime de lucruri frumoase. Cred că orice ideie de afacere de acest  fel, care aduce beneficii comunităţii, trebuie încurajată. Doamna Zina este un exemplu în acest sens, de aceia o felicit şi îi urez mult succes. Eu personal, cumpăr foarte multe lucruri utile, pentru mine acasă, sau comand, dacă am o ideie unică.  “ , spune Maria, o femeie  din or. Nisporeni care deseori procură cadouri de la magazinul „ZinArt Decor”

Găsești aici cele mai versatile decorațiuni pentru interior și accesorii pentru casă.

Sortimentul magazinului „ZinArt Decor” cuprinde sute de articole pentru orice preferinţă şi orice clasă de preţ. De la accesorii practice până la soluţii complete high tech, veți găsi cele mai diversificate oferte. Magazinul „ZinArt Decor” este deschis de luni până vineri de la 9:00 la 17:30 şi sâmbăta şi duminica de la 9:00 la 14:00, pe adresa: oraşul Nisporeni, strada Chişinăului 4, lângă restaurantul Galeria.

Related posts

Medicul nisporenean Alexandru Ciuș a fost ales drept cel mai apreciat doctor dintr-un spital raional

Albasat

Când se va desfășura Festivalul Fanfarelor în memoria dirijorului Vasile Amarfii la Nisporeni? Află aici!

AlbasatTV, Nisporeni

   Autoritățile din Nisporeni, în discuții cu agresorii familiali: „Vrem să ajungem la conștiința voastră”

Albasat

Leave a Comment