ALBASAT

Despre noi

AlbasatTV, Nisporeni

Televiziunea „ALBASAT” s-a lansat în ziua de 10 decembrie 1996 și emite din orașul Nisporeni. Având statutul de instituție audiovizuală independența „ALBASAT” are obiectivul să contribuie la promovarea mass-mediei independente și accesului liber la informație.
„ALBASAT” este un post de televiziune generalist, iar oferta sa de programe include emisiuni informative, emisiuni care evidenţiază aspecte semnificative ale vieţii culturale, politice, economice şi sociale.
Televiziunea „ALBASAT” a depus eforturi semnificative pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor publicului din toate mediile sociale şi din toate zonele geografice. Prin intermediul programelor sale, „ALBASAT” cultivă valorile culturale, ştiinţifice, artistice, socio-umane, militând pentru eficienţă, obiectivitate şi seriozitate în tot ceea ce face pentru telespectatorul său.
„ALBASAT” are scopul de a produce şi difuza emisiuni de calitate, în conformitate cu cele mai înalte standarde profesionale în domeniu. Programele noastre au ca scop informarea si educarea telespectatorilor. Prin emisiunile sale „ALBASAT” asigură pluralismul, libera exprimare a ideilor şi opiniilor, libera comunicare a informaţiilor, precum şi informarea corectă a opiniei publice.

„ALBASAT” este un post dinamic care îşi măreşte numărul de telespectatori în fiecare zi, atât datorită interesului pentru programele difuzate cât şi prin aria de acoperire.