Portal de știri
Societate

A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley

Cântăreața Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley și fosta soție a lui Michael Jackson, a fost transportată de urgență la spital joi după ce a suferit un stop cardiac. În ciuda eforturilor medicilor, cântăreața a murit, a confirmat mama ei, Priscilla Presley.

Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley, a murit, potrivit mamei sale, Priscilla, scrie CNN.

„Cu inima grea trebuie să vă împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a declarat Priscilla Presley într-un comunicat oferit de un reprezentant.

„Vă cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vom face alte comentarii”, a mai spus Priscilla Presley.

Familia Jackson a făcut publică o declarație cu privire la moartea Lisei Marie Presley pe pagina oficială de Instagram.

Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu Michael Jackson în 1994, iar cuplul a divorțat în 1996.

Actorul John Travolta a scris pe Instagram: „Lisa baby girl, îmi pare atât de rău. Îmi va fi dor de tine, dar știu că te voi revedea”.

Născută când faima lui Elvis era la apogeu, în 1968, Lisa Marie Presley a crescut în lumina reflectoarelor ca fiică a celui care a fost numit „Regele rock ‘n’ roll-ului”.

Elvis și Priscilla Presley s-au despărțit în 1972, când fiica lor avea 4 ani, iar aceasta avea doar 9 ani când tatăl ei a murit, în 1977.

Curând, ea a început să se comporte ciudat și să experimenteze substanței interzise, ceea ce a făcut ca mama ei să o trimită la o serie de școli private, inclusiv la un internat din Ojai, California.

Lisa Marie Presley și-a lansat ulterior cariera în 2003 cu un album de studio de debut, „To Whom It May Concern”, care a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200 albums și a fost certificat cu aur în acea vară. Ea a scris aproape toate versurile de pe album și a co-scris fiecare melodie.

În paralel cu activitățile sale muzicale, Presley a fost căsătorit de patru ori: mai întâi cu muzicianul Danny Keough, apoi cu cântărețul Michael Jackson, cu Nicholas Cage și apoi cu Michael Lockwood. A avut patru copii: Riley Keough, Benjamin Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood și Finley Aaron Love Lockwood.

Related posts

Prima platformă de denunțare a cazurilor de violență față de femei în alegeri

Albasat

Alte 396 cazuri de infectare cu COVID-19 în Moldova. Bilanțul a ajuns la 24343

Albasat

Молдова получит от Румынии ещё одну партию медицинского оборудования

Albasat

Leave a Comment