ALBASAT
Societate

Al șaptelea caz de coronavirus confirmat în România

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în România. Este vorba despre o tânără din Timișoara, colegă a pacientului de 16 ani care a fost diagnosticat miercuri.

În urma testelor realizate la Timișoara, în cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv, potrivit unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

În cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Persoanele vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior.

În cursul dimineții de vineri va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani, fiind luate măsurile de izolare și de prelevare de probe.

Related posts

Precizări privind activitățile economice care rămân a fi restricționate

Albasat

Moldovei i-au fost alocate 100 620 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech prin platforma COVAX

Albasat

Proiectul USAID/APM acordă granturi pentru inițierea parteneriatelor pentru dezvoltarea forței de muncă în sectorul agricol de înaltă valoare

Albasat

Leave a Comment